رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

کویت: یک کشته و ۶۳ زخمی در حمله به فرودگاه

وزارت خارجه کویت در بیانیه‌ای اعلام کرد: بر اثر حملات صبح امروز به فرودگاه این کشور یک نفر کشته شده است. 
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 03
کد خبر: ۳۰۹۸۸۱

به گزارش راهبردمعاصر؛ روزنامه خبرگزاری کویت(کونا) گزارش داد: وزارت خارجه کویت ضمن محکوم کردن این حملات، ادعا کرد منشا آن ایران بوده است.

اداره کل هواپیمایی کشوری کویت نیز پیش از این اعلام کرده بود، فرودگاه کویت هدف قرار گرفته و پروازها از فرودگاه کویت به حالت تعلیق درآمده است و سایر پروازها تا اطلاع ثانوی به فرودگاه‌های جایگزین منتقل می‌شوند.

وزارت بهداشت کویت هم عصر امروز با صدور بیانیه ای مدعی زخمی شدن۶۳ نفر در این حمله شد.
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در بیانیه‌ای، حملات تجاوزکارانه آمریکا علیه نفتکش ایرانی و دکل مخابراتی در قشم را محکوم و تاکید کرد: «ایران در اعمال حق ذاتی خود برای دفاع از تمامیت سرزمینی، از همه ظرفیت‌ها جهت مقابله با اقدامات تجاوزکارانه استفاده خواهد کرد.»

در این بیانیه آمده است :«وزارت امور خارجه همچنین ضمن محکوم کردن اقدام آمریکا در استفاده استعماری از قلمرو و امکانات کشورهای منطقه برای پیشبرد طرح‌های تجاوزکارانه علیه ایران، مسئولیت مستقیم و روشن حاکمان کویت و بحرین در رابطه با اقدامات تجاوزکارانه شب گذشته را خاطرنشان می‌کند.

وزارت امور خارجه تاکید می‌کند که اقدام هر کشوری در اجازه‌دادن به طرف‌های متجاوز برای استفاده از قلمروی خاکی، دریایی و هوایی یا امکانات و پایگاه‌های مستقر در قلمروی آنها جهت انجام یا پشتیبانی از تجاوز نظامی علیه ایران، نقض آشکار قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل و اصل حسن همجواری بوده و وفق قطعنامه شمار ۳۳۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل متحد به مثابه ارتکاب عمل تجاوزکارانه علیه ایران محسوب می‌شود.»/ایرنا

کلمات کلیدی: کویت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار